11strandentocht van de Hartstichting

11strandentocht van de Hartstichting

Geplaatst op 23-08-2023  -  Categorie: Algemeen

Beste hondenliefhebbers, 

 

Heeft jouw trouwe viervoeter een passie voor het strand en hou je zelf ook wel van een uitdaging? Dan is dit de perfecte gelegenheid om jullie band te versterken en tegelijkertijd een geweldige bijdrage te leveren aan het goede doel!  

 

Op zaterdag 4 november a.s. organiseert de Hartstichting de 11strandentocht, een inspirerende tocht voor renners, joggers en lopers die hun hart inzetten voor zichzelf en dat van anderen.  

 

Samen met je harige metgezel loop je langs de kustlijn, genietend van de frisse zeelucht en de adembenemende uitzichten. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, verhalen te delen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Deze tocht gaat langs oer-Hollandse stranden en verschillende stempelposten. Je kunt kiezen tussen 10, 20 of 50 km en finisht in Zandvoort. 

Door deel te nemen aan de 11strandentocht steun je bovendien het waardevolle werk van de Hartstichting. De opbrengsten van dit evenement gaan naar onderzoek en initiatieven om hart- en vaatziekten te voorkomen en te bestrijden. Met jouw bijdrage kunnen we levens redden en een verschil maken voor mensen die te maken hebben met deze aandoeningen. 

 

Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen dagje uit met je hond, iedereen is welkom om deel te nemen aan de 11strandentocht. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring vol vreugde, avontuur en saamhorigheid. Dus trommel je vrienden, familie en collega's op, vorm een team en ga de uitdaging aan. Of je nu individueel of in groepsverband meedoet, de 11strandentocht zal je inspireren, motiveren en een gevoel van voldoening geven dat je nog lang zult koesteren. 

 

Schrijf 4 november 2023 alvast met dikke letters in je agenda en bereid je voor op een geweldige dag vol plezier. Samen kunnen we een verschil maken en de harten van mens en dier verwarmen! 

 

Een ticket kost €35 per persoon. Na aanmelding krijg je een eigen sponsorpagina, zodat je jouw deelname kan laten sponsoren door vrienden, kennissen en familie. 

 

Voor meer informatie en om je in te schrijven voor de 11strandentocht, bezoek onze website op www.11strandentocht.nl. Doe het snel, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

 

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 4 november 2023 voor een onvergetelijk avontuur op de Nederlandse stranden! 


Trainingslocatie en clubgebouw

Westerweg 68a
1446 AG Purmerend


ofni.[antispam].@akc-waterland.nl
KVK nummer: 40624790

Trainingsuren

maandag, dinsdag, donderdagavond
19.00-22.00 uur


wintermaanden: eveneens zondag
09.00-14.00 uur

Telefoon en postadres

Tijdens trainingsuren en evenementen 0299-648164
Mobiel informatienummer 06-37193909


Postadres:
Westerweg 68a, 1446 AG  Purmerend

rvb